Nieuwe Renault Capture

renault capture oranje[kkstarratings]Renault Capture

De Renault Capture is niet zomaar een auto maar zeker een bijzondere verschijning. Hij is bijzonder wendbaar, dynamisch en elegant. Niet alleen van buiten van ook van binnen. De Renault Capture is een combinatie van design, comfort, technologie en rijplezier.
gratis-bod-renault
De Renault Capture naar naar eigen smaak worden samengesteld. Hierdoor krijgt u een auto op maat. Het interieur is bijzonder ruim te noemen ondanks dat de Capture compacte afmetingen heeft. De verhoogde bodem zorgt voor extra vrijheid op het wegdek en vergemakkelijkt het instappen. De Capture is een robuuste en elegante verschijning tegelijkertijd. De grote wielen en de beschermstrips rondom dagen de bestuurder uit om op verkenningstocht uit te trekken. Ook het smaakvolle interieur kan naar wens worden samengesteld op het gebied van kleuren.  Een typische karaktertrek van de Renault Capture zijn de ellipsvormige koplamen, het ergonomische dashboard en het uitvergrote logo welke de grille mooi accentueert.

Verfijnde technologieën

Verfijnde technologieën maken de Renault Capture nog aantrekkelijker om op ontdekkingstocht te gaan. De Capture is voorzien van Renault R-Link, een online TomTom navigatieststeem waarbij kaarten altijd up-2-date zijn, een multimediasysteem met een touchscreen en stembediening. Ook is er een carkit ingebouwd welke met de stem bediend kan worden. Hierdoor heb je altijd de ogen op de weg. De krachtige motoren, de automatische handrem (Hill start assist) en de keyless sleutel geven extra veel plezier  en gebruiksvriendelijkheid.

stoelbekleding renault captureUnieke stoelbekleding

Een bijkomend nieuwtje is dat de stoelbekleding afritsbaar is! Op deze manier kun je de bekleding zelf eenvoudig verwijderen en in de was doen. Ook kun je eenvoudig kiezen voor een andere look. Er zijn 8 designs beschikbaar zodat er altijd een nieuwe sfeer gecreëerd kan worden.

Zuiniger rijden

De Renault Capture heeft een Eco drive programma welke het brandstofverbruik doet afnemen door de bestuurder tips te geven om zuiniger te rijden en daarmee het verbruik te verbeteren. Hierbij wordt het navigatiesysteem betrokken om alvast vooruit te kijken naar situaties die komen gaan. Een blik in de toekomst.

Elektronisch geregeld aico

De elektronisch geregelde airconditioning heeft een actief koolstoffilter en pollenfilter. Dit beperkt de hoeveelheid vieze geurtjes en uitlaatgassen die de auto binnenkomen. Er zijn sensoren ingebouwd welke vervuilde lucht kunnen waarnemen en automatisch voor u de ventilatieopeningen sluiten. Als u een stinkende vrachtwagen voor u hebt zitten dan hoeft u deze hiermee niet meer te ruiken. Het systeem beschermd hiermee uw gezondheid.

renault capture magic drawerDe Magic Drawer

Het dashboardkastje is omgetoverd tot een lade welke 11 liter aan opbergruimte kan bevatten. Nog nooit is een dashboardvakje zo ruim geweest. Renault noemt dit de Magic Drawer. Tevens is er verschillende kleuren verlichting in de lade aanwezig. De kleur is afhankelijk van de uitvoering van de Renault Capture.

Makkelijker parkeren

Parkeersensoren mogen uiteraard niet meer ontbreken in het hedendaagse leven. Parkeersensoren zorgen er niet alleen voor dat uw eigen wagen niet beschadigd maar voorkomt ook schade aan andere voertuigen en obstakels. Ook kinderen en dieren worden door dit systeem waargenomen. Veiligheid voor iedereen dus. Optioneel is er een achteruitrijcamera welke in de bumper komt te zitten. Deze beelden worden weer weergegeven in het navigatiebeeldscherm.

Multiemedia systeem

Het Media Navigatiesysteem (Media Nav) zorgt er voor dat u snel en veilig op de plaats van bestemming komt. Het systeem kan worden bediend door middel van Touchscreen. Het Mediasysteem beschikt over een USB en AUX ingang om muziek vanaf uw eigen media te spelen. De Bluetooth audiostreaming zorgt voor een draadloze overdracht van uw muziek.

Handsfree openen en starten

De Handsfree Renault Card is een sleutel welke u de deuren laat openen en de wagen laat starten zonder dat u hem uit uw tas of broekzak hoeft te halen. De Handsfree Renault Card is optioneel dus niet standaard bij elke Renault Capture uitvoering aanwezig.

motor renault captureKrachtige motoren

De motoren die in de Renault Capture beschikbaar zijn, zijn allemaal turbomotoren. Hierdoor zijn ze pittig en sportief. Deze motoren combineren het comfort en zuinigheid tegelijkertijd waarbij er tevens een lagere CO2 uitstoot geproduceerd wordt.

De Energy TCe90 is een nieuwe 3 cilinder benzine turbomotor welke 90pk levert bij een koppel van 135 Nm. 90% van het koppel is al bij 1650 toeren beschikbaar waardoor de auto snel zal accelereren. Tevens is de Energy TCe90 ook zeer zuinig met een verbruik van 1 op 20.

De TC2120 EDC benzinemotor is voorzien van een EDC automatische versnellingsbak. Deze motor heeft een extra hoog koppel van 190 Nm welke net als zijn kleinere broertje bij een laag roerental beschikbaar is. Dit motorblok haalt 1 op 18 bij een CO2 uitstoot van 125g /km.

De Energy dCi90 is een dieselvariant welke een gemiddeld verbruik heeft van 1 op 27! De motor levert een vermogen van 90pk en een koppel van 220 Nm. De Co2 uitstoot is 95g / km.

De EDC versnellingsbak is een automatische versnellingsbak voorzien van een dubbele koppeleing. Deze is beschikbaar voor de TCe120 en dCi90 motor. De versnellingsbak heeft 6 versnellingen en schakelt razendsnel wat nagenoeg niet voelbaar is. De versnellingsbak neemt uw rijstijl over om zich zo goed mogelijk aan uw wensen aan te passen.


 

 Uw Renault verkopen voor de beste prijs?

Ontvang binnen 1 dag een gratis en vrijblijvend bod waarvoor u direct uw Renault verkopen kunt!

aanmelden