Nieuwe Renault Clio

renault clio 2014De nieuwe Renault Clio is er in 2 uitvoeringen: De Renault Clio Hadgeback en de Renault Clio Estate.

De Renault Clio Hadgeback is een 3 deurs uitvoering en de Estate is een 5 deurs station.
gratis-bod-renault
De Clio is uitgegroeid tot een echte volwassen auto en heeft niet meer het imago van ‘het kleintje’. Niet alleen aan de buitenkant zijn er een hoop dingen veranderd waardoor de Clio een zeer eigentijds en sportief karakter heeft gekregen maar aan de binnenkant is er ook veel aandacht aan geschonken.

Technologische topkwaliteit

De Renault Clio bewijst dat technologische topkwaliteit heus betaalbaar kan zijn. De opnieuw ontwikkelde motoren zijn niet alleen zeer zuinig maar hebben ook veel karakter en hebben een lage CO2 uitstoot. Dit komt niet alleen ten goede voor het milieu maar ook voor de portemonnee.

Dankzij het startstop systeem kan er meer brandstof worden bespaard en de CO2 uitstoot worden terug gedrongen.

motorblok clioRenault heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het produceren van motorblokken en heeft al meerdere wereldtitels behaald in de Formule 1 en 11.

Nog zuiniger

Om de Clio nog zuiniger te maken heeft Renault wisselstroomdynamo aan het remsysteem gekoppeld waarbij tijdens het remmen energie wordt opgevangen. Deze wordt weer teruggestopt in de accu waarmee de verwarming, ruitenwissers, het multimediasysteem, de verlichting en andere elektronische onderdelen weer mee worden gevoed. Renault noemt dit het ESM welke staat voor Energy Smart Management.

De Clio Estate is o.a. verkrijgbaar met een TCe90 en TCe120 dieselmotor handgeschakeld of automaat met een 6-traps versnellingsbak voorzien van een dubbele koppeling. Ook wel EDC Efficient Dualt Clutch genoemd. De dubbele koppeling zorgt voor snel en soepel schakelen waarbij de rijdynamiek dynamischer wordt en de motor tevens milieuvriendelijke wordt. Het verbruik en de CO2 uitstoot zijn hierdoor lager vergeleken met conventionele versnellingsbakken.

 

Vooruitstrevend

Op het gebied van comfort is de nieuwe Renault Clio vooruitstrevend. Een automatisch geregelde airco, goede stoelen en zitpositie, de handsfree card, stuurwielbediening en vele andere features and gadget zijn navigatie cliobeschikbaar.

Ook op het gebied van veiligheid hoef je jezelf geen zorgen te maken. De verstevigde structuren zorgen voor een stevig carrosserie welke voorzien zijn van een maximaal aantal airbags, gordelspanners, anti-whiplash hoofdsteunen, ABS en ESP. Zelfs de motorkap is zo ontwikkeld dat een eventuele aanrijding met een voetganger het letsel zo veel mogelijk beperkt.

De binnenruimte is zeer efficiënt ingedeeld waarbij er veel opbergmogelijkheden zijn gecreëerd.

 

Veel accessoires

De Clio kan geleverd worden met veel accessoires en opties waaronder lichtmetalen sportvelgen, dakdragers, fietsendrager, instaplijsten, design vloermatten, voorbumperskirt, sideskirts, bredere voorschermen, sierlijsten, mistlampen, airdiffuser aan de achterkant, een voorspoiler, een scheidsrek, opbergnetten, rijhulpsystem (parkeersensoren) en een Focal Music Premium geluidssysteem. Kortom kun je de Renault Clio uitrusten zoals je zelf wilt.


 

Weten wat uw auto nog waard is?

Ontvang binnen 1 dag een gratis en vrijblijvend bod waarvoor u direct uw Renault verkopen kunt!

aanmelden